Defy You

Defy You” är en singel av det amerikanska punkrockbandet The Offspring och det var den sista låten som Ron Welty var med och spelade trummor på (han lämnade sedan bandet i mars 2003). Låtens ursprungliga namn var “Meathead’s Lament”

Colombia 2016 Home SABALSA 15 Jerseys

Colombia 2016 Home SABALSA 15 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

. “Defy You” spelades in under 2001 highest rated water bottles, sedan bandet hade givit ut Conspiracy of One

United States Away BESLER 5 Jerseys

United States Away BESLER 5 Jerseys

BUY NOW

$266.58
$31.99

, och låten kom med på filmen Orange Countys soundtrack. Bandet hävdade i januari 2003 att låten skulle finnas med på deras nästa album (vilket blev Splinter) what does a meat tenderizer do, men det blev inte så (förutom på den japanska utgåvan av albumet där “Defy You” finns med i en akustisk version). Låten kom istället med på deras Greatest Hits-album. I “Defy You” valde Dexter Holland att återanvända låtens brygga även som dess intro.

Musikvideon till låten spelades in i november 2001 och regisserades av Dave Meyers (regissören bakom musikvideon till “Original Prankster”). Musikvideon hade premiär på MTV den 8 december samma år.

Alla låtar är skrivna och komponerade av The Offspring, om inte annat anges.